Veelgestelde vragen

  1. Home
  2. Veelgestelde vragen

Ja, hiervoor kunt u ons altijd bellen!

Wij helpen u graag in het geven van een passend advies en denken graag mee in het beoogd gebruik en zijn in staat eventueel het systeem aan te passen aan uw specifieke wensen.

Het mooie aan GriTech is dat het niet op uw machine aangesloten hoeft te worden. Doordat het draadloos en “plug en play” is, kan GriTech op al uw machines, ook de machine die u in de toekomst gaat kopen.

Wij komen zelf uit de agrarische sector dus wij kunnen ons uw behoeftes goed begrijpen. Daarom kunnen juist wij passend advies geven. Wij zijn altijd goed bereikbaar en we zullen altijd naar een passende oplossing zoeken. En dit doen we trouwens ook buiten de garantie.

Met een Gritech camerasysteem investeert u niet in één specifieke machine maar juist in uw bedrijf, want u kunt ons systeem op elk van uw machines gebruiken. We hebben de “plug & play” filosofie zo ver als we konden doorgetrokken. Dit betekent dat het systeem totaal machine-onafhankelijk kan functioneren.

Gewoon even bellen! We vertellen u graag alles over ons systeem en kunnen ook technisch inhoudelijk adviseren. Vraag ook even naar de mogelijkheden voor een demonstratie.

Wij vinden het belangrijk dat u snel met uw eigen werk kan beginnen. Wij lossen het gedoe met installeren en kabels op door met een magneet en zuignap te werken. Verder is de camera geheel draadloos.

Uniek aan ons systeem is dat installeren (kabels trekken) en bevestigen (boren en schroeven) helemaal niet nodig is!

Aan de onderzijde van de camera is een magneet geïntegreerd die het mogelijk maakt om de camera tegen elk (niet RVS of aluminium) metaal vlak te plakken. De draadloze beeldoverdracht zorgt ervoor dat er geen kabels nodig zijn. De monitor is te bevestigen met een zuignap waar de stroom voorzien wordt met een 12V-plug.

Installeren is een fluitje van een cent!

We maken gebruik van een zeer krachtige magneet. Om deze los te trekken van een metalen oppervlakte zijn doorgaans twee handen nodig. Om verlies te voorkomen wordt standaard een zekeringskabel meegeleverd.

Het bereik wordt sterk beïnvloed door al hetgene zich tussen de monitor en camera bevind. Vooral metalen hebben een nadelige invloed op het bereik. In open lucht kan het systeem makkelijk een afstand van 50 meter overbruggen. Bij een vrachtwagen met oplegger waarbij de camera achterop de machine is geplaatst adviseren we om de meegeleverde extra antenne op de monitor aan te sluiten. Wanneer deze buiten de cabine wordt geplaatst hebben we een hele goede en stabiele verbinding. Kijk in onderstaande lijst of de gewenste situatie er al bij staat.
Open lucht (de camera en monitor kunnen elkaar “Zien”) Geen probleem
Verrijker met 24 meter giek Geen probleem
Tractor met mest tank / kieper Geen probleem
Vrachtwagen met oplegger Gebruik extra antenne geadviseerd

Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem gerust contact op.